Thursday, November 10, 2011

Tinggalkan Suami Untuk Dijaga

Ada keje tapi malas nak buat.Ada exam tapi tak ready sangat.Jadinyer untuk hilangkan rasa 'cuak' aku search kat google image 'gambar lawak'.memang dah tak der keje kan aku ni.Jumpa gambar ni. 

Ada mana-mana isteri yang tak larat nak jaga suami dia atau malas nak bawa suami ketika berjalan-jalan semasa membeli belah?Tinggalkan di sini.Kami akan jaga untuk anda.Cuma bayar kos air sahaja!!Pelik tapi benar.


3 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

ewah2,..ingatkan baby je ade daycare,.hsband pon ado? hehe,.

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said...

hehe..banyak isteri dah tak larat nak layan karenah suami!!haha

en. Han said...

uiii...ado jgk bnda gini loni...
bahayoo nih....