Friday, April 27, 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU


Bro Ben buka segmen 'taaruf' blog lain lagi. Segmen yang memang dah ditunggu selama ini dengan harapan akan dipromote oleh abg ben. Ditanya tentang persamaan antara blog aku dengan blog bro ben. ada ke? jawapannya ada! background aku 'plain' macam blog ben walau berbeza warna. aku pilih hitam. bro ben guna merah. tak leh nak sama nanti lawan 'idola blogger'..jadi, kawan-kawan yang singgah blog ni, join-join lah segmen ni. kalau ada peluang dipromote bro ben, boleh juga tambah kenalan blogger. Hidup blogger!

terima kasih kepada bro ben : http://www.benashaari.com/

17 comments:

Pka Rahim said...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Eyqa Hasnan said...

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said...

as salam ...

singgah sini dari segmen yang sama...

salykin sobry said...

yay!! jd follower ke-100 =)

fyna said...

fyna singgah dari segmen abg ben. ^^;

http://syarafina85.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Mk Syahir said...

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

AyueJean said...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek said...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

aima mazlan said...

salam.
dari segmen yang same ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Jay said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari segmen BA, jemput dtg blog miss z

FL blogh0use said...

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Aziela said...

Singgah sini juga....

Ini Kisah Tia said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

eyka said...

dari segmen yang sama .... salam perkenalan .... :)

keli menari said...

segmen ini jugak :)

Diera Tekikushika said...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..